En toen....
Door: Ralph
Blijf op de hoogte en volg Ralph
20 Februari 2008 | Portugal, Louriçal
Ben je net een paar dagen weg uit Nederland, komt het weer je achterna. Zondag t/m dinsdag was het hier regen, regen en nog eens regen. Gelukkig schijnt vandaag weer het zonnetje! Daar houden we van.
Even terug naar vrijdag. Want daar waren we gebleven. Zoals al aangegeven in het vorige stuk, kwam zakenvrouw van het jaar 2004 binnen, samen met een vriendin. Ze was hier al vaker geweest en had nog steeds interesse. We zijn met haar op pad gegaan, langs enkele stukken grond waarop gebouwd kan worden. Het voordeel van dit werk is dat het ook zeer gezellig kan zijn. Dat was het vrijdag dan ook. Eerst rondgereden en locaties bekeken. In de middag lekker ergens uitgebreid zitten lunchen, met natuurlijk een lekker wijntje erbij. Je weet! Daarna nog langs enkele andere locaties gegaan. Aan het einde van de dag waren beide vrouwen zeer enthousiast (waren ze in het begin ook al, maar nu NOG enthousiaster). En dus ziet het er naar uit dat dit ook wel wat gaat worden.
Het weekend is voor mij zeer rustig verlopen.Ik heb een beetje de omgeving verkend en ben uiteten geweest. Maar dus nog niet wezen stappen. Dat is de eerste keer in jaren dat ik niet ben gaan stappen..SCHOKKEND!!! Maar daar komt wel weer verandering in.
21 Februari 2008 - 13:44
Kik:
Ha Ralph.
Je schrijft nog steeds gaaf. Eindelijk zon, je ziet wel alles komt goed.
Ik denk ik zal maar eens reageren. Want ik zie nog geen enkele reactie. Ik zal je adres wel eens rondbazuinen. Volgens de reacties ook wel.
De groeten xxxxxxxxxxxvan je ma -
21 Februari 2008 - 15:50
Jeroenski:
Yoo Ralph,
Ik zie net pas in je msn staan dat je deze site hebt, dus net ff vlug alle verhaaltjes nog doorgelezen.
Maar je hebt wel een luxe leventje daar man ;) Gezellig met de vrouwtjes door de city cruisen en wat lunchen met een wijntje erbij :P.
He ik spreek je nog man!
Laters -
22 Februari 2008 - 17:42
Louwie:
Ik heb via jullie mam ff goed gezocht op google naar ralph waar ben jij nu en toen kwam ik toch maar mooi hieruit.
Ik hoorde dat je wanhopig op zoek was naar berichten hier, dus denk zal je ff aan reacties helpen. Ik snak naar foto's van het skelet op vakantie in Portugal.
Fijn weekend en tot de volgend keer. -
22 Februari 2008 - 17:50
Guido :
Hee die Rullef!
Ik dacht zal maar eens een berichtje achterlaten op je geweldige site want jij hebt te weinig berichten volgens jullie mam ;)
Klinkt allemaal goed daar bij jou.. (op het kutweer na dan) Maar werken klinkt zeker relax.. Beetje rondrijden, hier en daar wat lunchen met een wijntje erbij.. Niks te klagen dacht ik zo! en je weet de vrouwtjes wel weer enthousiast te krijgen ;) Jaja zo kennen we je weer!
Maar mooi dat het allemaal zo goed gaat had niet anders van je verwacht natuurlijk he. Nou vanavond weer op stap zonder jou is toch nooit meer hetzelfde he jij weet
We drinken er vanavond een op onze verloren broeder! Ik wacht op de wilde stapverhalen van jouw kant maar die zullen ongetwijfeld binnenkort wel volgen denk ik zo
Adios, de zwerver
23 Februari 2008 - 09:34
Mandy:
Gatver wa een afschuwelijke foto van jezelf hahah. Me likey. Das echt niet leuk nog niet op stap geweest, vind t een beetje burgelijk van jou :p hihi. Gisteren was t weer eens belachelijk druk in de borrel gelukkig duurde het niet lang en werden alle dansen dan ook weer uit de kast gehaald. Oke tot zover.
Miss you X-ie -
23 Februari 2008 - 17:54
Mariska:
Die zakenvrouw van het jaar 2004 lijkt me een leuk vrouwtje.
adeus! -
26 Februari 2008 - 01:44
Marjolein:
Hey Rullef! Ziet er goed uit daar in Portugal. Wist helemaal niet dat jij naar het buitenland zou gaan! Goed geregeld.
Over een paar weken zit ik al in Afrika, alleen dan heb ik geen jacuzi en gezellige lunchafspraakjes haha. Als ik klaar ben met werken daaro dan zal ik t hotel waar Floris werkt eens ff gaan checken.
Liefs Lijntje -
27 Februari 2008 - 15:56
Loes:
Hooooii Ralph :D
sorry voor m'n late reactie maar het is druk druk druk hier in nederland ;) ik wist helemaal niet dat je al naar portugal was!! dat hoorde ik vrijdag van jullie mam.. wist wel dat je ging.
maar hoe is het daar? zo te lezen wel goed! beetje werken met een wijntje erbij?;)
het feestje was erg gezellig geweest afgelopen vrijdag. jammer dat je er niet bij was. ik heb weer flink gek staan doen met die ouders van jou! haha geweldig!!
het mail adres van ons mam is millus@planet.nl
nou ik wens je nog veel plezier daar! en ik hou je site wel in de gaten (zal em ook aan de rest van het gezin doorgeven)
Xxx. loesjeee -
27 Februari 2008 - 17:49