Back once again!
Door: Ralph
Blijf op de hoogte en volg Ralph
28 Februari 2008 | Portugal, Louriçal
Alweer een week voorbij. De tijd gaat redelijk snel hier. En ook mijn tweede weekend is rustig verlopen. Ik begin burgelijk te worden * SCHOKKEND *. Dit kwam o.a. doordat er zondag 3 mensen overkwamen vanuit België die eens met het bedrijf wilden praten over een eventuele samenwerking. Zij werken namelijk in Bulgarije, maar kregen ook aanvragen voor Portugal binnen. Aangezien zij daar geen ervaring hebben, benaderden ze ons. Dit betekende dus dat ik zondag ook aanwezig moest zijn en mijn weekend alleen bestond uit een zaterdag. Wat een zwaar leven heb ik hier toch...;).
Op zaterdag heb ik eerst flink uitgeslapen. Want ja, dat doe ik dus altijd wel als het kan. Rond een uur of 12 ben ik maar een keer opgestaan. Na een ontbijtje heb ik Ton geholpen met de motor uit zijn Dafje te halen, welke hij aan het opknappen is. Daarna ben ik met Joke richting Figuera gegaan om wat boodschappen te doen en winkeltjes te kijken. Dus ik heb me toch goed vermaakt.
De afgelopen dagen was het wat rustiger op kantoor en heb ik aan mijn stageopdracht voor school kunnen werken. Daarnaast ben ik ook bezig geweest met het spelen met Photoshop. Onhandig als ik ben lukt het nog niet zo als ik wil. Maar ik blijf wel veel oefenen.
Inmiddels is wel duidelijk dat de samenwerking met het Belgische bedrijf doorgaat en zijn we gister bezig geweest met het selecteren van objecten en klaarmaken van documentatie die het bedrijf op haar site kan zetten.
Zoals je ziet vermaak ik me dus best en heb ik weinig tijd om me te vervelen. Alleen mag het weer wel wat beter. Want het is hier inderdaad een stuk warmer als in Nederland, maar wel redelijk bewolkt en af en toe regenachtig. En daarvoor kom ik hier natuurlijk niet GVD!!!
28 Februari 2008 - 16:59
Annelies Berkers:
Hey Ralph!
Leuk om mee te lezen hoe het je daar vergaat :)
Veel succes en plezier nog!
Kuss, Annelies -
28 Februari 2008 - 18:40
Joris:
Hahaha ralph, pas maar op met je burgerlijkheid het slaat zo om naar ralph die 1,6 kinderen krijgt, een opel astra koopt en elk jaar in de zomer naar een camping in frankrijk rijdt met zijn vouwwagen:p
Succes weer deze week!
Peace out! -
28 Februari 2008 - 21:07
Esther:
hee ralph(je),
toe maar lekker in het buitenland af studeren.groot gelijk!hier in deurne is toch niks te beleven!hoop dat je een leuke portugese tegen komt.haha
groetjes -
29 Februari 2008 - 09:56
Marly:
Rullef!
Ik wist nie eens dat jij d'r ook al vandoor was. Leuk huisje heb je geregeld daar!
Veel plezier nog daar!
Groetjes -
01 Maart 2008 - 11:20
Remigius Poulussen 1:
Ha die rulluph,
Lang niet gezien of gehoord!
Ik zie wel dat je het beter bekeken hebt daar in Poortugaal, lekker hoor.
Wel jammer dat je zo hard moet werken zeg, poeh hee!
Wat doe je eigenlijk voor stage? In ieder geval niet iets waar je vieze handjes van krijgt lijkt me zo.
Succes !!!
Remy -
12 Maart 2008 - 22:45
Joke (pleegmoe):
Aha, die Ralph heeft t wel slecht hier in Portugal. De enige klacht is: het wc papier gaat hard en de afvalemmer zit vaker vol. Voor de rest hebben we t geloof ik toch wel keigezellie. Vaak uiteten (is hier betaalbaar) natuurlijk met een lekker wijntje erbij. Morgen (13-03) krijgen we weer goed weer. T weekend moet ie maar s in de sun voor n kleurtje. Pleegmoe